Welkom! 🚀 Vragen? 👀 Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 🔥

0

Je winkelwagen is leeg

Tijdelijke Actie: Een 2e horlogebandje GRATIS

januari 03, 2020

Wij bij Lato Lifestyle vinden het belangrijk dat gebruikers van onze producten tevreden zijn over de aankoop. We willen dat iedere klant meer waarde ontvangt dan dat hij bij ons uitgeeft. Daarom geven wij op dit moment een extra horlogebandje(t.w.v. € 29,99) cadeau bij aanschaf van een horloge!

Onze horlogebandjes zijn makkelijk te verwisselen met de snelverende veerstang. Wij hebben een tutorial gemaakt hoe je heel gemakkelijk, binnen 3 stappen, het bandje kunt verwisselen:


Het enige wat jij hoeft te doen is het vakje aanvinken tijdens het afrekenen, zodat wij weten dat je geïnteresseerd bent in een extra horlogebandje. Bestel je een horloge met zwarte band? Dan ontvang je een extra bruine horlogeband en vice versa.

Bestel vandaag en verdubbel je stijlkeuze met deze mooie actie!

Vriendelijke groet,
Emiel

Bekijk hier de collectieOok in Magazine

Ze zijn terug!
Ze zijn terug!

januari 22, 2020

Onze iconische petten zijn terug. Een jaar geleden begon het Lato Lifestyle avontuur met het verkopen van petten en nu is het moment om ze terug te halen.
Lees meer..
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips

november 18, 2019

Als u op zoek bent naar een horloge, heeft u misschien gemerkt dat de prijzen van horloges erg variëren. Wilt u leren wat een horloge van hoge kwaliteit nodig heeft? Lees dan verder!
Lees meer..
Waarom elke Man een Horloge nodig heeft
Waarom elke Man een Horloge nodig heeft

november 01, 2019

Er zijn maar weinig manieren om uzelf als man te onderscheiden van uw omgeving met uiterlijk. Om uzelf op een mannelijke manier te onderscheiden van de rest, dan..
Lees meer..