Welkom! 🚀 Vragen? 👀 Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 🔥

0

Je winkelwagen is leeg

Ze zijn terug!

januari 22, 2020

Onze iconische petten zijn terug. Een jaar geleden begon het Lato Lifestyle avontuur met het verkopen van petten en nu is het moment om ze terug te halen. De trucker caps en snapbacks zijn vanaf nu weer verkrijgbaar! De trucker caps zijn van 60% katoen en 40% polyester en heeft een handige verstelbare sluiting. De snapbacks zijn van 80% acryl en 20% wol, tevens ook met verstelbare sluiting. Maar dat is niet alles:


Wij hebben van dit moment gebruik gemaakt om ook de gehele website aan te passen. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en dat willen we overbrengen aan onze klanten. We willen naast het vertegenwoordigen van een perfecte mix tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en stijlvolle producten, ook een community oprichten. Door Lato Lifestyle te dragen, word je onderdeel van onze community dat top proriteit geeft aan persoonlijke groei, allemaal op hun eigen manier.

Het merk is gecreëerd door de behoefte om de kracht van persoonlijke groei te laten zien. De oprichter, Emiel, veranderde in korte tijd van een luie, feestende student in een energieke, ambitieuze ondernemer. Hij wil laten zien dat je alles kunt bereiken als je jezelf ertoe zet.

Living the Lato LifestyleOok in Magazine

Tijdelijke Actie: Een 2e horlogebandje GRATIS
Tijdelijke Actie: Een 2e horlogebandje GRATIS

januari 03, 2020

Onze horlogebanden zijn gemakkelijk te verwisselen met de Quick Release Spring Bar. Bestel vandaag en verdubbel uw stijlkeuze met deze geweldige promotie!
Lees meer..
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips

november 18, 2019

Als u op zoek bent naar een horloge, heeft u misschien gemerkt dat de prijzen van horloges erg variëren. Wilt u leren wat een horloge van hoge kwaliteit nodig heeft? Lees dan verder!
Lees meer..
Waarom elke Man een Horloge nodig heeft
Waarom elke Man een Horloge nodig heeft

november 01, 2019

Er zijn maar weinig manieren om uzelf als man te onderscheiden van uw omgeving met uiterlijk. Om uzelf op een mannelijke manier te onderscheiden van de rest, dan..
Lees meer..