Welkom! 🚀 Vragen? 👀 Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 🔥

0

Je winkelwagen is leeg

Nu Beschikbaar: Lato Chrono horloges in 6 variaties

oktober 09, 2019

Onze eerste collectie horloges is nu beschikbaar! Ruim een jaar geleden ontstond het idee (in de mooiste studentenstad van Europa: Groningen!) om een horloge te ontwikkelen dat er stijlvol uitziet en de componenten van een luxe horloge heeft, zonder het dure prijskaartje.

Zeer zorgvuldig is een checklist gemaakt van componenten waaraan het horloge moet voldoen. (Er zijn veel fashion horloges die gemaakt zijn van lage kwaliteit en dat wilden we voorkomen.) Vervolgens is de zoektocht gestart naar de juiste fabrikant die ons horloge precies zo kon maken als we wilden. En het is gelukt. Wij werken met een uitstekende fabrikant die net zo gepassioneerd is over details als wij. En het resultaat? Geweldige horloges die tijdloos zijn in zowel esthetiek als constructie. Ons modern ontwerp biedt een uitstekende gelegenheid om het horloge iedere dag te dragen.

Onze eerste collectie horloges is voorzien van een premium Japans uurwerk, een gehard krasbestendig glas met saffieren bedekking en een 316L roestvrijstalen kast. Onze leren horlogebandjes zijn gemaakt van 100% premium leer, waarbij het mogelijk is om de horlogebandjes in de toekomst apart te kopen. Wilt u hierover geïnformeerd worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ook een 5% kortingscode voor op uw gehele bestelling!

Bekijk vandaag nog onze nieuwste collectie horloges. Ze zijn een uitstekend geschenk voor uzelf of iemand anders. Om er zeker van te zijn dat u een kwaliteitshorloge ontvangt, hebben alle horloges een garantie van twee jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Gemaakt om lang mee te gaan!

Bedankt voor het lezen!

Vriendelijke groet,
Emiel

Lato Lifestyle - GroningenOok in Magazine

Ze zijn terug!
Ze zijn terug!

januari 22, 2020

Onze iconische petten zijn terug. Een jaar geleden begon het Lato Lifestyle avontuur met het verkopen van petten en nu is het moment om ze terug te halen.
Lees meer..
Tijdelijke Actie: Een 2e horlogebandje GRATIS
Tijdelijke Actie: Een 2e horlogebandje GRATIS

januari 03, 2020

Onze horlogebanden zijn gemakkelijk te verwisselen met de Quick Release Spring Bar. Bestel vandaag en verdubbel uw stijlkeuze met deze geweldige promotie!
Lees meer..
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips
Waar voldoet een goed gemaakt horloge aan? Bekijk deze 5 Tips

november 18, 2019

Als u op zoek bent naar een horloge, heeft u misschien gemerkt dat de prijzen van horloges erg variëren. Wilt u leren wat een horloge van hoge kwaliteit nodig heeft? Lees dan verder!
Lees meer..