Welkom! 🚀 Vragen? 👀 Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 🔥

0

Je winkelwagen is leeg

Leveringsvoorwaarden

Bedankt voor het bezoeken en winkelen bij LATOLIFESTYLE.NL. Hieronder volgen de leveringsvoorwaarden.

Verwerkingstijd van de zending, tarieven & verzendtijd (Alle Horloges)

Na ontvangst van de bestelling gaan we onmiddellijk aan de slag. Wij streven ernaar om uw pakket binnen de eerste 24 uur te verzenden. Al onze pakketten worden vanuit Nederland verzonden door PostNL. Momenteel bieden wij gratis verzending naar alle landen. Bekijk de onderstaande tabel voor een overzicht van de geschatte levertijd en verzendkosten.

Land Werkdagen Verzendkosten
Nederland 1-2 GRATIS
België 1-2 GRATIS
Duitsland 2-3 GRATIS
Verenigd Koninkrijk 2-3 GRATIS
Frankrijk 2-3 GRATIS
Spanje 2-4 GRATIS
Italië 2-5 GRATIS
Rest van de EU Gem. 2-7 GRATIS
Canada 5-6 GRATIS
Verenigde Staten 3-6 GRATIS
Japan 4-7 GRATIS
Zuid-Afrika 5-8 GRATIS
Nieuw-Zeeland 5-7 GRATIS
Australië 6-8 GRATIS
Rest van de Wereld Gem. 3-8 GRATIS

Verwerkingstijd van de zending, tarieven & verzendtijd (Kleding, Petten en Tassen)

Na ontvangst van de bestelling gaan we onmiddellijk aan de slag. Wij streven ernaar om uw pakket binnen de eerste 48 uur te verzenden. Gratis verzending bij alle bestellingen boven €50,- Onder dit bestelbedrag zijn de verzendkosten €6,25. De meeste pakketten worden vanuit Europa verzonden met een gemiddelde verzendtijd van 5-8 dagen.

Track & Trace

Zodra uw pakket klaar is voor verzending, ontvangt u van ons een verzendbevestiging per mail. Het bevat informatie waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Internationale tarieven

Al onze prijzen zijn inclusief 21% Nederlandse BTW. Voor internationale bestellingen kunnen door het land van invoer douanevergoedingen en invoerrechten worden geheven die door het land van invoer zijn vastgesteld. Dit is niet inbegrepen in de totale bestelkosten en moet helaas betaald worden door de ontvanger van het pakket. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kosten in verband met import.

Schade

LATOLIFESTYLE.com i is niet aansprakelijk voor producten die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het transport. Als u een beschadigde bestelling heeft ontvangen, neem dan contact op met de transporteur om een claim in te dienen.
Bewaar al het verpakkingsmateriaal en beschadigde goederen voordat u een claim indient.
Ons retourbeleid biedt gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en procedures voor het retourneren van uw bestelling.