Welkom! 🚀 Vragen? 👀 Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 🔥

0

Je winkelwagen is leeg

Retourbeleid

Onze retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Registreer uw retourzending door een e-mail te sturen naar support@latolifestyle.nl en onze klantenservice zorgt voor de afhandeling.

Verzending

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Stationsstraat 55, 9679EC Scheemda, Nederland. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan het enige tijd duren voordat uw geruilde product u bereikt. U moet overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien u akkoord gaat, dan wordt uw terugbetaling zo snel mogelijk verwerkt, binnen een termijn van maximaal 14 dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gedaan. Als u dit alles heeft gedaan en u heeft uw geld nog steeds niet terugbetaald gekregen, neem dan contact met ons op via support@latolifestyle.nl

Uitwisseling (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen artikelen die defect of beschadigd zijn. Als u het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar support@latolifestyle.nl en stuur uw artikel naar: Stationsstraat 55, 9679EC Scheemda, Nederland.